Over ons

Kindvriendelijk restaurant

Goede kindvriendelijke restaurants zijn er bijna niet te vinden. Het Meer van Lenten is echter een uitzondering.

Naast het restaurant is er een speciale speeltuin in het zand ingericht. Hierin staan allerlei speeltoestellen waar de kinderen zich op kunnen uitleven. Omdat het terras zo hoog is, heeft u een goed uitzicht over uw kids. Een speeltuin die de kinderen prikkelt om te gaan spelen. De speeltuin is geheel omgeven door een groot hek, zodat u zich niet zorgen hoeft te maken en de kinderen veilig kunnen spelen. Na het spelen in het zand kunnen de kinderen makkelijk zelf hun handen en voeten afspoelen bij een lage spoelbak net om de hoek binnen. 

We zijn ook een kindvriendelijk restaurant, omdat we een speciale kinderkamer in het restaurant hebben ingericht. Hier kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken. Aan tafel krijgen onze jongste gasten en eigen kinderkaart, met daarop gerechten die we speciaal voor hun serveren. 

Kortom: Bent u op zoek naar een kindvriendelijk restaurant? Kom dan zeker langs bij Meer van Lenten. Uw kids kunnen zich heerlijk vermaken terwijl u geniet van het uitzicht op het terras aan het water onder het genot van een lekkere lunch of diner.

Contactgegevens

Utbuorren 50
8493 MA Terherne

T 0566 689 280
E info@meervanlenten.nl

Route & contact

Nieuwsbrief

Blijf ons volgen:
Pagina delen
Sitemap Website en design door AddNoise internet & design