Over ons

Over ons

Aan de rand van het dorp Terherne, ligt het restaurant Meer van Lenten. Het restaurant is in 2005 gebouwd en geopend. Het is in zijn geheel van hout opgetrokken en voldoet aan alle eisen van deze tijd.

De naam 'Meer van Lenten is een knipoog naar de boeken van de Kameleon reeks van de schrijver Hotze de Roos. In deze boeken speelde het Paviljoen gelegen aan het meer van het fantasiedorp 'Lenten' een belangrijke rol.
Het restaurant is het hele jaar geopend. In de winter kunt u hier genieten van de winterrust op het water en in de omgeving, in het voorjaar kunt u kijken naar de ontluikende natuur en in de zomer kunt u genieten op ons met zonovergoten terras met een adembenemend uitzicht. Maar zelfs in de herfst is dit restaurant een goede aanrader, de drukte van de zomer is dan gestild, de avonden worden langer en we doen de heerlijke haard kachel weer eens aan.

Kortom; winter, herfst, lente of zomer, het restaurant Meer van Lenten is een plek om te genieten.

Rondom uitzicht op het Sneekermeer

Sinds 2005 weten al heel veel mensen de weg naar dit prachtige horecabedrijf te vinden. Het is prachtig gesitueerd, rondom uitzicht op het Sneekermeer. Een meer dat ook altijd inspiratie geeft om een feest of een receptie extra feestelijk en bijzonder te maken. Een meer waar men heerlijk naar kan kijken onder het genot van een hapje en een drankje. 
Een grote hoofdsteiger, twee kleinere steigers geven de mogelijkheid om met de boot aan en af te meren. Verder zijn er ruime parkeerplaatsen voor uw auto of fiets (Wij beschikken ook over en een oplaadpunt voor de elektrische fiets).

Speeltuin

Naast ons zonovergoten terras is een grote omheinde speeltuin met diverse speeltoestellen waar kinderen zich heerlijk en veilig kunnen uitleven. 
Op het terras zijn ook diverse plekken vanuit waar u de speeltuin goed kunt zien. Zo kunt u rustig genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich rijkelijk vermaken. 
 

Bijzonder is de plek.
Lekker is het eten en het drinken.
Gastvrij is de bediening.

U bent hier:

Contactgegevens

Utbuorren 50
8493 MA Terherne

T 0566 689 280
E info@meervanlenten.nl

Route & contact

Nieuwsbrief

Blijf ons volgen:
Pagina delen
Sitemap Website en design door AddNoise internet & design