Over ons

Over ons

Aan de rand van het dorp Terherne, ligt het restaurant Meer van Lenten. Het restaurant is in 2005 gebouwd en geopend. Het is in zijn geheel van hout opgetrokken en voldoet aan alle eisen van deze tijd.

De naam Het Meer van Lenten is een knipoog naar de boeken van de Kameleonreeks van schrijver Hotze de Roos. In deze boeken speelde het Paviljoen, gelegen aan het meer van het fantasiedorp Lenten, een belangrijke rol.
Restaurant Meer van Lenten is het hele jaar geopend. In de winter genietend van de winterrust op het water en omgeving. In het voorjaar kijkend naar de ontluikende natuur. In de zomers vindt u er het terras met het adembenemende uitzicht, en vaak een plekje in de zon en uit de wind. Maar ook in het najaar heeft dit plekje in Terherne een grote aantrekkingskracht. De drukte van de zomer is dan gestild, de avonden worden langer, de haard kachel gaat weer eens aan. Kortom, een perfecte plaats voor een bezoek in en buiten de zomermaanden. Voor een feest, vergadering, diner voor grotere gezelschappen of voor twee; we zijn het hele jaar geopend voor u.

Rondom uitzicht op het Sneekermeer

Sinds 2005 weten al  heel veel mensen de weg naar dit prachtige horecabedrijf te vinden. Het is prachtig gesitueerd,  rondom uitzicht op het Sneekermeer. Een groot meer waar altijd wel wat te beleven valt. Een meer dat ook altijd inspiratie geeft om een feest of een receptie extra feestelijk en bijzonder te maken met een aankomst per boot. Een meer waar men heerlijk naar kan kijken onder het genot van een hapje en een drankje.  Een grote hoofdsteiger, twee kleinere steigers geven de mogelijkheid om met de boot aan en af te meren. Er zijn ruime parkeerplaatsen voor uw auto of fiets (Wij beschikken over en een oplaadpunt voor de elektrische fiets).

Speeltuin

Het ruime terras is geheel omzoomd door glas en biedt al snel een beschut plaatsje uit de wind en in de zon.
Er is een heerlijke speeltuin voor de kinderen. Een speeltuin die de kinderen prikkelt om te gaan spelen. De speeltuin is geheel omgeven door een groot hek.
Het paviljoen is een gewilde plek voor bruiloften, partijen, recepties, het vieren van verjaardagen of om lekker te gaan eten.
Vanaf de vroege morgen tot de late avond staan we voor u klaar om u met gastvrijheid te verwennen op een van de meest bijzonder plekken in Friesland.

Bijzonder is de plek...
Lekker is het eten en het drinken.
Gastvrij is de bediening.

U bent hier:

Contactgegevens

Utbuorren 50
8493 MA Terherne

T 0566 689 280
E info@meervanlenten.nl

Route & contact

Nieuwsbrief

Blijf ons volgen:
Pagina delen
Sitemap Website en design door AddNoise internet & design