Feesten

Verjaardag

Uw verjaardag vieren op een onvergetelijke locatie.

Gezellig de verjaardag van opa of oma vieren met de hele familie. Of juist in een klein gezelschap met enkele goede vrienden en naaste familie. Alles is mogelijk bij Meer van Lenten, omdat we uw verjaardagsfeesten op maat voor u opstellen. Zo is het mogelijk om koffie met gebak te serveren, of een lekker zomers drankje en een hapje op het terras aan het water. Ook is het mogelijk om te lunchen of te dineren, waardoor het de hele dag feest is. 

Onbezorgd uw verjaardag vieren

Wanneer u bij ons uw verjaardag viert, hoeft u zelf nergens meer aan te denken. Wij zorgen voor een passende aankleding op een locatie die geschikt is voor grote families. Ook zorgen we voor drankjes en hapjes en verzorgen ook eventueel uw lunch of diner. Meer van Lenten is geschikt voor feesten van jong en oud. Voor ons het plezier in het werk en voor u het plezier in het samenzijn met de mensen die voor u belangrijk zijn.

Wilt u ook een zorgeloos verjaardagsfeest dat men niet snel zal vergeten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Kinderfeestje

Pannenkoeken en een speeltuin maken iedere verjaardag van uw kind een feest!

Meer van Lenten heeft ook voor kinderfeestjes alles in huis om er een geslaagde verjaardag van te maken. In de omheinde speeltuin naast ons terras kunnen kinderen zich uitstekend vermaken met diverse speeltoestellen en kunnen verschillende spelletjes worden gedaan.
De jarige kan zich met alle vriendjes en vriendinnetjes veilig uitleven in de buitenlucht, terwijl u op het terras geniet van een drankje en een hapje. Vervolgens kan er gezellig met zijn allen pannenkoeken worden versierd en gegeten, waarbij kannen limonade op tafel staan en er tot slot nog getrakteerd wordt op een ijsje. 

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en geeft hij of zij een feestje? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contactgegevens

Utbuorren 50
8493 MA Terherne

T 0566 689 280
E info@meervanlenten.nl

Route & contact

Nieuwsbrief

Blijf ons volgen:
Pagina delen
Sitemap Website en design door AddNoise internet & design