Feesten

Verjaardag

Uw verjaardag vieren op een locatie die men niet snel zal vergeten.

Gezellig de verjaardag van opa of oma vieren met de hele familie. Of juist in klein gezelschap met enkele goede vrienden en naaste familie. Alles is mogelijk bij Het Meer van Lenten omdat we uw verjaardagsfeesten op maat voor u opstellen. Zo is het mogelijk om koffie met gebak te serveren, of juist een zomers drankje en een hapje op het terras aan water. Aansluitend lunch of diner wordt ook vaak gekozen om er zo de hele dag een feest van te maken.

Geen geregel en gedoe meer thuis.
Wanneer u bij ons uw verjaardag viert, hoeft u zelf nergens meer aan te denken of te regelen. Wij zorgen voor een passende aankleding, hebben een locatie die geschikt is voor grote families, zorgen voor drankjes en hapjes en verzorgen ook eventueel uw lunch of diner.  Uw feest bij Het Meer van Lenten is geschikt voor jong en oud. Voor ons het plezier in het werk en voor u het plezier in het samenzijn met de mensen die voor u belangrijk zijn.

Wilt u ook een zorgeloos verjaardagsfeest dat men niet snel zal vergeten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Kinderfeestje

Pannenkoeken en de speeltuin maken iedere verjaardag van uw kind een feestje!

Het Meer van Lenten heeft ook voor kinderfeestjes alles in huis om er en geslaagde verjaardag van te maken. In de speeltuin naast ons terras kunnen kinderen zich uitstekend vermaken met alle toestellen en kunnen verschillende spelletjes worden gedaan. De jarige kan zich met alle vriendjes en vriendinnetjes helemaal uitleven in de buitenlucht, terwijl u op het terras geniet van een drankje. Vervolgens kan er gezellig met zijn alleen pannenkoeken worden versierd en gegeten, waarbij kannen limonade op tafel staan en er tot slot nog getrakteerd wordt op een ijsje. 

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en geeft hij of zij ook een feestje? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contactgegevens

Utbuorren 50
8493 MA Terherne

T 0566 689 280
E info@meervanlenten.nl

Route & contact

Nieuwsbrief

Blijf ons volgen:
Pagina delen
Sitemap Website en design door AddNoise internet & design