Eten & drinken

Diner

Voor de eerste trek

Huisgemarineerde olijven 3,75
gemengde olijven - groene kruiden - knoflook - olie

Gefrituurde uienringen 7,50
knoflooksaus

Spicy chicken wings (8 stuks) 7,50
pittige saus

Nachos 7,75
tomatensalsa-kaas uit de oven- chillisaus- créme fraiche
Met huisgemaakte guacamole 9,00


Breekbrood 7,00
pepperoni en olijf

Madammekes (6 stuks) 7,00
bitterbal van oude boerenkaas - beenham - honing - mosterdsaus

Wildbitterbal (6 stuks) 7,75
draadjesvlees - vleugel chocolade - cranberries specerijen
 


 


 

Soepen

Tomatensoep 5,75
pomodores - Keltisch zeezout

Friese Mosterdsoep 5,75
pake Oeds mosterd - room - bosui - spekjes

Licht pittige pompoensoep 6,50
pompoen - madame Jeannet - kokos - bosui

 

Voorgerechten

Voorgerechten

Rundercarpaccio 9,50
artisjok - Parmezaanse kaas - olijven - pesto dressing

Cheesecake van crab en garnaal  9,00
cheesecake - garnaal - roomkaas - limoenmayonaise

Herfstsalade  8,50
Bleu de Wolvega - gemarineerde vijgen - bopaddenstoelen - balsamico dressing

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Vegetarisch

Dutch weedburger 100% plantaardig 18,75
op basis van zeewier en soja - broodje chlorella - frisse saus – rauwkost

Pompoen lasagne 19,00
bospaddenstoelen - bechamelsaus - knolselderij
 

Vis

Indiaanse curry met tijgergarnalen 21,0-0
garnalen - diverse groente - mild pittig - kokos - rijst

Gepocheerde zalm 22,50
dille - groente - limoen mayonaise - citroen
 

Vlees

Saté van kippendij 18,50
huisgemaakte atjar - satésaus - krokante uitjes - seroendeng

Varkenshaas medaillons van het wroetvarken 22,50
spek - brie - jus de veau

Lamskoteletjes 24,50
Tagliatelle tomaat - knoflook tijm saus 

Alle vis- en vleesgerechten worden geserveerd met diverse aardappel- en groente garnituren 

Wild menu

Drie gangen menu 32,50

Voorgerecht:
Licht pittige pompoensoep met kokos en brioche met tartare van gerookt wild zwijn

Hoofdgerecht:
Hertenbiefstuk met herfstgroente, stoofpeertje een jus met bosvruchten en een bospaddenstoelenkroketje

Nagerecht:
Notenparfait met karamelsaus

Nagerechten

Mousse van ''Tonny Chocolony'' 7,00
salted caramel - sinaasappel saus - slagroom

Flensjes taart met pistache ijs 7,00
mascarpone - slagroom

Moelleux met chocolade ijs  8,50
chocolade cakje - slagroom

Friandises voor 2 personen 9,50
verschillende soorten zoetigheden 



 

U bent hier:

Contactgegevens

Utbuorren 50
8493 MA Terherne

T 0566 689 280
E info@meervanlenten.nl

Route & contact

Nieuwsbrief

Blijf ons volgen:
Pagina delen
Sitemap Website en design door AddNoise internet & design