Gemarineerde olijven 4,75
tijm - knoflook - Sriracha - tuinkruiden
Calamaris 7,25
knoflooksaus - citroen
Nacho's uit de oven 7,75
tomatensalsa - kaas - chilisaus - crème fraîche
Broodplankje 7,00
diverse smeersels
Friese geitenkaas met rode biet 8,50
balsamico – krokante tuinbonen
Gamba’s met chimichurriboter 9,75
gemarineerd – gepeld – geroosterde kropsla – tomatensalsa
Carpaccio van de rundermuis 11,50
pesto – Parmezaanse kaas – pijnboompitten
In overleg houdt de keuken rekening met uw allergenen
Friese mosterdsoep 5,90
pake Oeds mosterd - room - spekjes - bosui
Tomatensoep met kruidenroom 5,90
rijpe pomodori - basilicum - oreganoroom - bosui
Soep van de Chef 6,50
wisselende soep
Hoofdgerechten
Vegetarische gerechten
Indiase groentecurry 18,00
seizoensgroente - vers naanbrood
Quinoaburger met tzatziki 19,75
kruidige burger - briochebol
Visgerechten
Heekfilet in krokant jasje 18,75
gefrituurd - ravigotte-zeekraalsaus - citroen
Vangst van de dag - dagprijs
regelmatig wisselend visgerecht
Vleesgerechten
Griekse kippendij 18,75
gemarineerd - ratatouille - tzatziki
Saltimbocca van varkenshaasmedaillons * 21,50
rauwe ham - salie-roomsaus
* vlees van het Wroetvarken van slager Veldman
Kogelbiefstuk van Black Angus 24,50
pepersaus - gebakken in roomboter
Wisselend vleesgerecht - dagprijs
vraag de bediening voor de specials
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelgerecht, frietjes compôte en rauwkost.
Panna cotta van witte chocolade 7,50
hazelnoot - framboos
Eton mess met verse aardbeien 7,50
dragon - gemarineerde aardbeien - meringue - slagroom
Dame blanche 7,50
vanille-ijs - chocolade-ijs - warme chocoladesaus - slagroom
Chef's ijscoupe 7,50
3 verschillende soorten ijs met slagroom
Friandises 12,50
diverse zoete lekkernijen voor twee personen
Dinerkaart Meer van Lente.pdf 1.96 MB |
Utbuorren 50
8493 MA Terherne
T 0566 689 280
E info@meervanlenten.nl
Route & contact