Eten & drinken

Diner

Voor de eerste trek

Huisgemarineerde olijven 4,00
gemengde olijven - groene kruiden - knoflook - olie

Gefrituurde uienringen 7,75
knoflooksaus

Calamaris 7,00
knoflooksaus

Nachos 7,75
tomatensalsa - paprika - ui - tomaat - kaas - chillisaus- créme fraiche
Met huisgemaakte guacamole 9,00


Breekbrood voor twee personen 3,75
kruidenboter - pesto

Breekbrood voor vier personen 7,00
kruidenboter - pesto

Madammekes (6 stuks) 7,00
bitterbal van oude boerenkaas - beenham - honing mosterdsaus
 


 


 

Soepen

Tomatensoep 5,90
rijpe pomodori

Friese Mosterdsoep 5,90
room - spekjes - bosui

Soep van deze week 6,50
creme soep met groene asperges

 

Voorgerechten

Voorgerechten

Charcuterie van ''Friese'' vleeswaren 10,50
runderrollade - rundersalami - kalfsossenworst - huisgemaakte piccalilly

Taartje van gerookte zalmtartare 9,50
gerookte zalm - huttenkase - augurk - kappertjes - pesto

Vegetarische salade 8,75
gemengde bladsla - rode bietjes - geitenkaas - granaatappelpitjes

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Vegetarische gerechten

Dutch weedburger 100% plantaardig 19,00
broodje van chlorella - zeewier - tomaat - ui - komkommer - frisse saus 

Quinoa kroketjes 19,25
diverse groente - kikkererwten - tomatensalsa 

Indiase groente curry 19,25
diverse groente - kokosmelk - curry madras - granaatappelpitjes - rijst
 

Visgerechten

Heekfilet in krokant jasje 19,50
gefrituurd - zeekraal  ravigottesaus - citroen

Oosterse snoekbaarsfilet 22,50
gestoofd - Kikoman sojasaus - paksoi - taugé

Hele gebakken vis 24,50
afhankelijk van de vangst van de dag


Vleesgerechten

Italiaanse hamburger 18,75
runderburger - pesto - tomaat - kaas

Saté van kippendij 19,25
atjar - satésaus - krokante uitjes - seroendeng - taugé

Varkenshaas medaillons 22,75
gebakken in roomboter - romige gorgonzolaaus - vijgen

Steak van de streek 25,00
regelmatig wisselend rund- of kalfsvleesgerecht - jus van gepofte tomaat

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet- aardappelgarnituur - salade - compote

Meer van Lenten weekschotel 17,50
wisselend vleesgerecht geserveerd met frietjes - sla en warme groente

Nagerechten

Mango tiramisu 7,50
eierkoek - grand manier - mascarpone - mango - slagroom 

Fruitsalade 7,50
vers fruit, wat het seizoen te bieden heeft 

Friese vlaflip 8,50
boerenvla - yoghurt - cassislimonde - suikerbrood - Friese dumkes 

IJstaartje van bosbessen 8,50
kwarkroomijs - slagroom 

Friandises voor 2 personen 10,00
zoete lekkernijen 



 

U bent hier:

Contactgegevens

Utbuorren 50
8493 MA Terherne

T 0566 689 280
E info@meervanlenten.nl

Route & contact

Nieuwsbrief

Blijf ons volgen:
Pagina delen
Sitemap Website en design door AddNoise internet & design