Eten & drinken

Uit eten in Friesland

Als u uit eten wilt in Friesland dan moet u een keer bij Het Meer van Lenten hebben gegeten. U ervaart Friesland op z'n best door ons terras aan water met uitzicht over het populaire Sneekermeer. Kom lekker eten en zorgeloos genieten aan de Friese meren.

Onze menukaarten

Het Meer van Lenten
Diner
Meer informatie over Diner
Lunch
Meer informatie over Lunch
Tapas
Meer informatie over Tapas
Het Meer van Lenten
Onze bierkaart
Meer informatie over Onze bierkaart
Pannenkoeken
Meer informatie over Pannenkoeken
High Tea
Meer informatie over High Tea

Wilt u met uw kinderen uit eten in Friesland? Restaurant  Meer van Lenten is ook zeer geschikt voor kinderen. Er is een speciale speeltuin in het zand gemaakt waar ze zich helemaal kunnen uitleven. De speeltuin is omheind met een veilig hek. Als u op het terras aan water zit, kunt u de kinderen goed in de gaten houden, maar tegelijkertijd lekker genieten van een avondje uit eten in Friesland. Ook is er binnen een afgeschermde kinderkamer waar ze zich kunnen vermaken. Wilt u met de boot komen? Geen probleem! Restaurant Meer van Lenten beschikt over 4 aanlegsteigers waar u met uw boot kunt aanmeren.

Dus: wilt uit eten in Friesland en genieten van het mooiste uitzicht over de Friese meren? Kom dan zorgeloos genieten bij restaurant Meer van Lenten in Terherne. We staan voor graag u klaar! 

U bent hier:

Contactgegevens

Utbuorren 50
8493 MA Terherne

T 0566 689 280
E info@meervanlenten.nl

Route & contact

Nieuwsbrief

Blijf ons volgen:
Pagina delen
Sitemap Website en design door AddNoise internet & design