Arrangementen

Varen en dineren

Een restaurant aan het Sneekermeer, dan kan een vaar-of zeiltocht arrangement niet ontbreken. 

Zeiltocht met een Randmeer

Lekker uitwaaien op het Sneekermeer? Daarbij kunnen wij u helpen door u een prachtige zeilboot ter huur aan te bieden, een Randmeer inclusief buitenboordmotor. 
U stapt op bij het Meer van Lenten, waar wij u eerst hartelijk welkom heten met een kop koffie of thee en een Friese lekkernij. Terwijl u hiervan geniet geven wij u nog een korte uitleg over de Randmeer en een paar tips voor een mooie route. Dan is het tijd om de zeilen te hijsen en te genieten van het watterijke Friesland. 
Het Sneekermeer is het hart van het Friese Merengebied, waardoor u vanuit hier makkelijk andere Friese Meren kunt verkennen, of kunt zeilen naar één van de omlingende steden of dorpen. Na een prachtige zeiltocht staan wij rond 17:00 uur weer voor u klaar met een heerlijk aperietiefje en een drankje, waarna aansluitend het diner zal plaatsvinden, waarbij wij u verwennen met heerlijke kleine gerechten. Kortom een sportief, maar heerlijk ontspannen uitje met collega's, vrienden of famielie. 

Varen zonder zorgen.

Ook bij 'varen zonder zorgen' hoort een hartelijke welkom in het restaurant Meer van Lenten met een kopje koffie of thee en een heerlijke Friese lekkernij. Daarna onder de leiding van een ervaren schipper stapt u in een comfortabele Kapitein's sloep. De sloep is ruim 8 meter lang en biedt daardoor meerdere zitplaatsen. Door de Corona maatregelen wordt het aantal plaatsen echter beperkter, maar er blijft voldoende plaats over voor een mooie en gezellige dagtocht. Verder krijgt u van ons een heerlijk goed gevude picknickmand aan boord voor onderweg. 
Samen met u bepalen wij een mooie route door de adembenemende Friese wateren. Bijvoorbeeld een route naar Sneek, waar u even de benen kunt streken en bijvoorbeeld een bezoek kunt brengen aan het Scheepvaartmuseum of Berenburg kunt proeven bij de welbekende Weduwe Joustra. 

 

Wilt u graag meer informatie over bovengenoemde arrangementen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan voor u klaar!

 

Contactgegevens

Utbuorren 50
8493 MA Terherne

T 0566 689 280
E info@meervanlenten.nl

Route & contact

Nieuwsbrief

Blijf ons volgen:
Pagina delen
Sitemap Website en design door AddNoise internet & design