Arrangementen

Varen en dineren

Een restaurant aan het Sneekermeer. Dit nodigt uit voor een heerlijke vaar- of zeiltocht. 

Zeiltocht met Randmeer.
Even lekker uitwaaien op het Sneekermeer? Aan de steiger van het restaurant ligt de zeilboot, type Randmeer, inclusief buitenboordmotor voor u klaar.

Na uw aankomst wordt u verwelkomd met kop koffie – thee en een heerlijke Friese lekkernij. Er is een korte uitleg over de boot en daarna kunt u het zeil maar hijsen. Het Sneekermeer is écht het hart van het Friese Merengebied. Het is uitstekend geschikt voor een fijne dagtocht, waarbij de wind en de waterkaart de route kan bepalen. Lekker het ruime sop kiezen of zeilend naar een paar pittoreske steden? Waar u ook voor kiest, rond 17 uur meert u weer af aan de steiger en is het de hoogste tijd voor een aperitief met aansluitend een diner, waarbij u verwend wordt met heerlijke kleine gerechten.

Zeilen-en-diner-arrangement zoals hierboven beschreven voor twee personen kost € 130.

 

Varen zonder zorgen.

Onder leiding van een ervaren schipper stapt u in de comfortabele Kapiteins sloep. De ruim 8 meter lange sloep biedt veel plaats. Door de regels rondom het corona-virus is het aantal gasten echter beperkt.
Maar er zijn nog voldoende mogelijkheden voor een heerlijke vaartocht. Neem gerust contact op voor meer informatie.

De vaartocht wordt altijd met u besproken. Maar een geliefde tocht is een vaartocht via Langweer naar Sneek.
Daar even de benen strekken en een bezoek brengen aan het Scheepvaartmuseum of even proeven aan een Beerenburgje bij de Weduwe Joustra.

Varen-zonder-zorgen-arrangement € 150 voor 2 pers. incl. sloeptocht met schipper, koffie-thee met Friese lekkernij bij aankomst, picknickmand aan boord.

 

Contactgegevens

Utbuorren 50
8493 MA Terherne

T 0566 689 280
E info@meervanlenten.nl

Route & contact

Nieuwsbrief

Blijf ons volgen:
Pagina delen
Sitemap Website en design door AddNoise internet & design