Arrangementen

Sloepengame

Spannende race tot aan de finish!

Maak op een unieke wijze kennis met de mooiste wateren rondom Terherne! Per sloep en via GPS worden verschillende teams met opdrachten over de Friese meren geleid. Ieder team vaart  op basis van doorgestuurde coördinaten via verschillende waypoints een eigen route op weg naar de finish. Na het succesvol uitvoeren van een opdracht, worden er per SMS nieuwe coördinaten doorgestuurd. Zo vaart u zelf van waypoint naar waypoint.

Door het maken van foto’s onderweg en het beantwoorden van vragen probeert ieder team zoveel mogelijk punten te behalen. Tijdens de game is bij te houden hoe het de andere teams vergaat in het spel, doordat de foto’s en de tussenstand worden gepubliceerd op een speciale website. Doordat er onderweg onverwacht bonusopdrachten kunnnen worden doorgegeven voor extra punten, blijft de Sloepengame spannend tot aan de finish!

Een sloepengame kan tussen de 2,5 en 6 uur duren en kan al vanaf 20 personen voor €85,00 per persoon (exclusief btw). Afhankelijk van uw wensen, kan de Sloepengame worden aangevuld met een lunch, diner of lekker hapjes en drankjes aan boord.

Op zoek naar een leuke, spannende invulling voor en bedrijfsuitje, relatiedag of familiedag? Informeer hier naar alle mogelijkheden voor het organiseren van een Sloepengame voor uw gezelschap!

Contactgegevens

Utbuorren 50
8493 MA Terherne

T 0566 689 280
E info@meervanlenten.nl

Route & contact

Nieuwsbrief

Blijf ons volgen:
Pagina delen
Sitemap Website en design door AddNoise internet & design